--- © --- JULI - 2022 --- © ---

Velkommen til sommerens varmeste måned :)

 

Ringkrage er en forunderlig blomst som titter frem i de vakreste fargekombinasjoner :)

 

HomleBomle i Valmue :)

 

På tur i andre enden av kjøkkenhageparken med håndsag og diverse i vogna for å sage opp to trær som hadde falt over gjerdet under en kraftig blåst forleden . . .

Jeg har ikke noe feste for å huke sykkelvogna på rulledingsen så jeg kjører med en hånd på styret og sleper vogna etter meg med den andre og det går sånn omtrentelig greit bare jeg ikke svinger for brått . . . men jeg savner veldig å få start på hagetraktoren for da hadde jeg kunne frakte stokkene med hengeren ned til sagplassen i stedet for å slite med sykkelvogna og mange turer med kjink i skuldra av å slepe den . . . *sukk* (send mekanikerhjelp noen ?)

 

Et litet utvalg ulike squash fra kjøkkenhagen :D

 

Årets kjøkkenhageprosjekt er jeg egentlig ikke bare stolt av men faktrisk veldig overrasket over at jeg har klart å få til , det er blitt så fint og ryddig og lettstelt at jeg har nesten litt vanskelig for å tro det er sant , det er jaggu utrolig hva en kan få til med litt plank og rivningsmaterialer som en redder fra en nabobondes søppelbål og hadde jeg hatt krefter skulle jeg henta betydelig mer der men dessverre har jeg ikke klart det og de fortsetter å brenne masse fine materialer og det gjør meg veldig trist.

Livet var betydelig enklere da en hadde en Pickup og kunne frakte ting enkelt og greit , nå som jeg må bruke beina og trillebår er det håpløst med sånne ting men dersom jeg vinner i lotto er nok en Pickup ganske høyt på ønskelista mi :D

 

DRAMA i hagen i skogen . . . en HakkeFlaggSpett har blitt mat , muligens for en Musvåk som det er flere av rundt i tretoppene her.

 

Høsta inn et lite utvalg Squash i dag (24.07.) og de er S V Æ R E :D opp mot 2,5kg er jaggu digert og jeg skulle gjerne hatt noen og dele med for Squash er ikke like langtidslagringsvillig som Gresskar så dette bør jo spises i løpet av noen uker helst.

 

Vasket og ligger på kjøkkenbenken , RondDeNice - Lebanese - WhiteMusselSquash - Golden - YellowCrockNeck - Striato - BlackBeauty og Diamant , nydelig mat og lage ovnsbakte retter av.

 

TheSquashQueen :D hihihi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TILBAKE til JUNI