--- © --- JUNI 2022 --- © ---

 

JUNI VELKOMMEN :D
Jeg elsker JuniMåned og håper den blir vakker varm og fredelig . . . *sukk optimist*

 

BRANN i hagen i skogen . . .

Min gode venn og blå lille rullings jeg fikk fra NAV i 2007 tok rett å slett fyr mens jeg var på tur rundt i hagen :/

 

Brannvesenet kom med kjempediger bil . . .

 

. . . og med en litt mindre bil som kunne kjøre helt ned i hagen i skogen for å utføre slukkearbeidet som pågikk i lang tid da det blusset opp flere ganger etter at de hadde fått slukket.

 

En uke senere kom hjelpemiddelsentralens utskremte Personalpartnere og ryddet bort vraket.

 

Min lille blå rullings kommer til å være dypt savnet , den har vært til uhyre god hjelp og støtte når jeg har "vandret" omkring i hagen på dårlige kroppsfunksjonsdager. Jeg håper NAV gir med gjenanskaffelsestillatelse slik at den fenomenale støtten igjen blir tilgjengelig.

 

Gledeligere er det at jeg har greid å få opp noen støtter i form av "rosebuer" kjøpt på salg forrige vinter som nå fungerer som klatre og støttestativ for Agurk Tomat og Auberginplanter i kjøkkenhagen min.

Planen var egentlig å få saget noen lange tynne staur og lage slike "trebeinte-tipi-støtter" men kreftene holder ikke mål og lettvintløsninger tas i bruk ved behov.

Rosebuene var litt høye , 240cm , så jeg droppet nederste seksjonen og da ble de helt perfekt ca 2meter når de var stukket stødig og godt ned i bakken.

 

Litt salatmat :D

KepaGressLøk , FenikkelDusker , MeldeStokk og RødbetBlader.

 

SquashBlomst :D

 

Og det gror og gror og gror :D

 

PotetBlomster er de vakreste i hele kjøkkenhagen :D

 

Plutselig en dag dukket Hormen Slangesen opp på tunet og da var det bare å finne frem den store dype bøtta og lure han opp i bøtta og bære til skogs , vil ikke ha sånne boende på tunet neitakk.

Kan forøvrig melde at utplassering i skogen gikk stillferdig for seg og ingen har klaget over uvøren eller utilbørlig behandling eller tilsnakk under hendelsen.

 

 

Jeg fikk NY RULLEDINGS og den er superfin :D

Større hjul og bedre fjæring gjør godt for skranglekroppen og jaggu greier den små og store oppgaver i kjøkkenhagens smale "korridorer" også , nå begynner jeg faktisk å forstå hvor fenomenalt mye verdt en sånn hjelpende rulledings har å si for hagearbeide og friskluftsturer selv om jeg ofte rusler til kjøkkenhagen på egne bein så gir rulledingsen meg langt mer tid ut i hagen enn beina tillater.

TAKK NAV !

OG takk til Ergoterapeutene i MossKommune som var utrolig raske og effektive med papirarbeidet :D

 

 
 
 
 
 
 
TILBAKE til MAI