--- © --- MAI 2022 --- © ---

 

Kom Mai du skjønne milde . . .

 

Gamle Fru BambiMor har vært litt skranten i vinter og jeg håpet at våren skulle gjøre henne raskt bedre.

Gamle Fru BambiMor har veldig voksende mave men ser langt fra godt ut . . .

Plutselig en morgen så kom ikke gamle Fru BambiMor til mat og vannplassen sin som hun har brukt å gjøre nesten hver eneste morgen middag og kveld i årevis . . .

 

Jeg fant henne liggende død mellom to busker og et kratt fem meter bortenfor mat og vannplassen.

R.I.P. BambiMor !

 

Årets første Marihøne på besøk :D

 

Det første som skjer når en skal klippe gresset med nyservet gressklipper er selvfølgelig at hovedreima til trippelknivene ryker . . . *sukk* . . . heldigvis hadde jeg en gammel hengendes på en spiker i garasjegarasjen og klarte å bytte nesten i farta og fikk klippet ferdig før det begynte å regne.

 

Alt blomstrer vakkert i Mai.

 

Det blir stadig brukt krefter på å få i orden et slags gjerde av diverse "lagervarer" rundt kjøkkenhagen her i hagen i skogen :)

 

Middagsmat av den grønne og selvproduserte sorten :D

 

Kjøkkenhagen får stadig nye former av resteplank og kvistflis og det blir stadig mer ryddig og trivelig å arbeide med matproduksjonen :)

 

Deler ramler av den nyreparerte gressklipperen og jeg lapper den sammen , har ikke råd til å betale sånne firmaer som ikke gjør ordentlig reparasjoner og er litt skuffa over fjorårets investering i storreparasjon som absolutt ikke holder mål.

 

Og som om ikke gressklipperdingsens stadige havari var ille nok så gikk utevannkrana i fullstendig vranglås og går ikke å stenge så jeg må fylle vann via stoppekrana inne herefter , har kjøpt ny kran men venter fremdeles på at rørleggerfirmaet skal få gjort ferdig wc-byttet på badet og føler ikke for å engasjere de til ytterligere arbeid før dem har tatt ansvar der det gikk galt med wc'n . . . *sukk-lang-historie*

 

Kjøkkenhagen blir stadig ryddigere iallfall , selvgjort ER velgjort :D

 

Kvistplasser og bålplasser rundt om i hagen fra i vinter utnyttes også til litt poteter og bønner og erter , det er jo "ugressfritt" og gress fra gressklipping gir supergodt dekke og gjødsel.

 

Mer oversiktsbilde av stadig forbedringer i kjøkkenhagen :D

 

Årets førstegrøde fra erteplantene :D

 

Besøk bak stallen :D

Ekornfamilien er stor , det er minst fem ungdommer men komplett umulig å få alle med på ett bilde :D

 

Kjøkkenhage burde være en menneskerett og NÅ begynner jeg å bli fornøyd med årets vårinnsats :D

 

 

MaiMåned ble turbulent og slitsom og full av skader som jeg muligens kommer til å bruke resten av sommeren på å irritere meg over og forhåpentligvis får fikset før vinteren , rørlegger ødela en vegg på badet med ødelagt våtromsmembran og isolasjon osv og har ikke reparert og tettet det ennå og det trekker kaldt fra ytterveggen der noe som til en viss grad går greit om sommeren men vinteren . . . *sukk* :/

Får håpe sommeren videre nå blir bedre :)

 

TILBAKE til APRIL