--- © --- 2021 - MARS --- © ---

VELKOMMEN MARS !

Årets lunefulle vinter-vårmåned hvor alt kan skje . . .

 

01.Mars: Tømmerhogst og rydding i skogen på åssiden øst for meg er denne vårens vakreste hendelse og nå kommer morgensolen inn tre timer tidligere enn den gjørde før hogsten og morgenstund har blitt en fantastisk nytelse i hagen i skogen.

GranTrærne du ser helt i ytterkanten i høyre side av bildet ville om jeg knipset samme bilde før hogsten ha dekket hele den blå himmelen på bildet , det var himmelhøy tett mørk granskog hele veien og nå står det bare noen små løvtrær og lave furuer igjen som vil gi skogen et mer naturlig og lyst preg når skogshogsten er ferdig og våren farger landskapet på nytt.

Vakkert !

 

03.Mars: Tømmertransporten ut av skogen og frem til lunneplassen fortsetter og i dag ligger tåka tjokk som graut gjennom skogen og hogstfeltet.

Jeg skulle jo fått hugget unna ganske mye her hos meg selv også men firmaet jeg var i kontakt med i fjor som ville se på det og gi en pris på jobben og de sa de kunne ta det i vinter har ennå ikke dukket opp og nå som vinteren avsluttes og telen blir borte må en jo vente ett år til om en ikke får tak i folk med manuelt pågangsmot og superkrefter . . .

 

12.Mars: Zwart har vært syk i lengre tid nå , det begynte med en vond rygg / lend og så kom en lungebetennelse og han har hatt problemer med å spise og det var planlagt en tannstellstime og undersøkelse videre men i går kveld fikk han et voldsomt epilepsilignende krampeannfall og jeg reiste ut til veterinæren med han i snøføyka og hos dyrlegen oppdaget vi både vann i buken og at systemene i kroppen hans ikke klarer mer og jeg valgte å spare han for mer smerter.

 

Den Zwarte fra Fredrikstad i lykkeligere dager en sommer for noen år siden , han vil bli fryktelig dypt savnet av både Den Gule Bergenseren og meg.

 

Måneden Mars har putret stille avsted mens økonomien som allerede var anstrengt på grunn av dette årets ekstreme strømregninger i flere måneder på rad og fikk et ytterligere skudd for baugen med Zwart sine behov for hjelp hos veterinær og død ble ytterligere amputert av at den lille Blå måtte få både en mangeårig etterlengtet service hos favorittverkstedet og EU-kontroll.

Konkurs er avverget på det personlige plan men dette året har startet ekstremt dårlig og jeg håper inderlig verden blir et snillere sted fremover.

 
 
 
 
TILBAKE til FEBRUAR