--- © --- 2021 - JANUAR --- © ---

01.JANUAR: Grønnkålen fortsetter å gi tilskudd i kostholdet , det virker som den gror ivrig så lenge det er smeltevær og en liten plussgrad på dagtid og den smaker veldig godt når den har vært frossen så nattefrosten gjør bare smaken bedre.

 

Noen må gjøre jobben og som vanlig faller det på meg selv her i hagen i skogen og da det nå ser ut til å bli mer vintervær de kommende dager uker og kanskje til å med noen måneder fremover så startet jeg det nye året med å bytte hjul på LilleBlå så jeg er klar for utreise fra skogen om nødvendig.

GODT NYTT og trygt ÅR :D

 

Mitt forsøk på å så POMELO fra stener jeg plukket ut av innkjøpte pomelo jeg har spist har foreløpig lyktes i små men kraftige planter som lever et relativt beskyttet liv oppunder baderomslampa hvor det er heldøgnslys og varmt.

 

I løpet av Januar har jeg også bakt et BolleBrød :D
Det hadde seg slik (alle gode historier starter jo sånn) at jeg hadde kjøpt en pose med sånn ferdig-melblanding til glutenfrie boller men så har jeg atter igjen gjort det kunststykket med å skade kroppsdeler og høyre hånd er delvis ubrukelig for tiden så da jeg måtte utføre et venstrehåndsarbeide ble det veldig lite elting av deigen og umulig å kna ut boller så jeg dutta hele deigen i en brødform og inn i ovnen. BOLLEBRØD er absolutt å anbefale men deigen bør nok knas mye mer for det ble litt smulete resultat.