--- © --- 2021 - DESEMBER --- © ---

 

Velkommen Desember

Velkommen Advent

Velkommen hvite nedsnødde mørketidsdager og netter og velkommen snart jul . . .

 

 

07.12.2021 Den Gule Bergenseren er ikke mer.

Etter en skade han fikk for noen måneder siden har Gulars hatt vanskeligheter med å spise og å drikke vann og i morgentimene i dag ble det akutt værre med store blødninger og det var bare å reise til veterinæren så fort som råd var dessverre.

 

08.12.2021
Kremasjonsbål i hagen i skogen for Lille Gul som forenes med naturen der han elsket å jakte :)
Den lille tynne pelskroppen lå inntullet i favorittpleddet som fremdeles hadde masse svarte hår etter Zwart og oppi flere pappesker som han også elsket å ligge oppi , mens jeg holdt på å gjete bålet oppdaget jeg en gjenglemt (skulle vært plantet) knusktørr hvitløk i lomma på arbeidsjakka og den delte jeg opp og strødde ut over bålet som en slags trygg reise videre.
Bålet brant helt til nær på midnatt og det var glør der dagen etterpå også så det var rikelig varme slik at alt ble pulverisert.

Jeg tror det blir en veldig fin blomstereng der til neste sommer :)

 

MikkelRev på besøk , kommer stadig innom og sjekker etter godter på komposthaugen og mus/rotter som jeg har tømt ut fra fellene blir spist med god appetitt men nå ser det dessverre ut som den har pådratt seg sykdom . . . jeg legger ut litt lokkemat for å holde øye med den videre.

 

JuleMiddag :D

 

Og omtrent slik ser det ut når siste døgnet i 2021 nytes og et nytt år nærmer seg med raske steg.

TAKK for i år :D

 

 

 
TILBAKE til NOVEMBER