--- © --- MARS 2020 --- © ---

01.Mars: Den pågående vårlige stemningen i hagen tar en liten pause mens det ramler ned noe hvitt , det er bare å håpe at pausen blir kortvarig.

 

Skogstur: Vi har den BlåGulaVägen i Rygge også men det var lite trafikk der i dag :D

 

04.Mars: I dag var det regndrypp og 3 varmegrader og jeg ruslet på den RødGulBlåe veien :D

 

06.Mars (og 09.Mars) Jeg har syklet til postkassa mi i stedet for å kjøre bil , ca 5km en vei , men sliter litt med at kun to av de tre girene fungerer og selvfølgelig er det de to tyngste girene som virker *pust-pes* jeg må stadig gå av å rusle opp lange bakker og kneiker på turen og jeg må visst også stadig pumpe opp bakhjulet som lekker og det kommer knirkelyder fra pedalkranken . . . *sukk* nå savner jeg virkelig en sånn vaktmesterfyr altså . . . men jeg har veldig kul rosa reflexvest fra #StartVerden :D

Timeprisen for sykkelservice og reparasjoner er så høy i bygda her at om det ender med bråstopp får jeg nok heller se om sparekontoen kan tåle et kjøp av en BiltemaSykkel av en rimelig type.

 

11.Mars: Møtte på en svær flokk med Svaner og GakkGakker og Måker ute på et jorde i nabolaget :D

 

11.Mars: Og i skogen møtte jeg denne vakre blomstrende Hestehov som strakk seg opp mot en liten strime solskinn :D

 

18.Mars: Papp og Papir ble hentet akkurat som normalt og i følge skjema for renovasjon her i bygda , nesten så en skulle tro at verden er uforandret . . .

Her i skogen merker en svert lite til samfunnets krisetilstand og virusvarsler , dagliglivet går sin vante gang og fullstendig uforandret av verdens krisetilstand , men på TV-skjermen og internett ser en jo hva som foregår og den ene turen jeg vanligvis tar for å hente post og veksle noen ord med ekspeditørene i den lokale matbutikken 5-6 kilometer bortenfor steingarden virker nesten litt underlig . . .

Jeg tenker på mine dagbokslesere som ikke lengre kan gi et livstegn i kommentarfelt , jeg tenker på alle kjente og ukjente venner , jeg tenker på de jeg savner som ikke er mer og jeg minner meg selv på at jeg egentlig er ganske heldig her jeg lever relativt trygt i min egen lille avsondrede HageSkogsPark og kan nyte vårens tidlige ankomst.

Ta godt vare på dere selv mine venner !

 

26.Mars: Etter en rask tur til nabobygdas apotekutsalg (bygdas eget apotek ekspederer ikke telefonresepter) for å hente litt antiflåttmedosin til pusene og tømming av postkassa i forbifarten på veien hjemover merket jeg at jeg hadde bommet litt på matinntaket i dag og fant frem en sånn ferdiglaga glutenfri Pizza fra frysen og puttet på den en stor porsjon med grovskjært RødLøk og et par never med små plommetomater . . . ååååååhhhhhhh det var supergodt altså :D

 

Mens jeg gomlet på min PizzaMiddag innendørs var en av naboene mine på besøk og nøt middagen sin i hagen utendørs , alle ble gode og mette og lever videre i fredelig naboskap :D

 

27.Mars: Jeg har akkurat mottatt meil med beskjed fra ELTEL at TELENOR ikke vil reparere linjen min som nå lager trøbbel , jeg mistet telefonlinjen i dag og internettlinjen vakler litt fra og til. Jeg så i går at det var noen gravemaskiner og annet tjafs som gjorde arbeider rundt koblingsboksen i veikrysset Kirkeveien-Balkeveien og jeg mistenker at det er der problemene har oppstått nå som kutter min linje fra verden men når Telenor ikke vil ta regningen for å feilsøke hva som har skjedd og hvordan det kan repareres er jeg tvunget til å enten påta meg en regning ingen vet hva koster eller å takke farvell til min sikkerhetslinje til samfunnet i telefon og internett.

Dette ble en veldig trist dag.

 
 
 
 
 
TILBAKE til 2020