--- © --- APRIL 2020 --- © ---

VELKOMMEN APRIL som er vårens tjuvstartmåned , den kan være stappfull av snø og kulde men også vårblomstrende grønn med sommerfugler som nipper sultent på små og store tidlige blomster i hagen.

 

03.APRIL: En sykkeltur til butikken og postboksen , stolt av meg selv som faktisk klarer å gjennomføre dette på en god gammeldags sykkel med tre gir hvorav kun to fungerer og en knirkende krank som jeg mistenker at gjør oppoverbakkene unødvendig tunge å trå . . . Forøvrig hadde jeg glemt lommeboka hjemme så det ble ikke noe ekstra godis eller matinnkjøp før helgen hehehe en skikkelig slankende sykkeltur altså :D

TIL OPPLYSNING har jeg fremdeles internett men Telenor nekter å feilmåle telefonlinjen som bare summer/spraker/knitrer og jeg får ingen kontakt ut på den. Jeg har forsøkt å kommunisere med Telenor på internett og i melding/meil på nettsiden deres samt i meil til ELTEL men ingen tar ansvar. Telenor krever dessuten at jeg må ringe de fra hjemmetelefonen for at de skal registrere feilmelding og måle linjen for evventuelle feil . . . *sukk* noen burde få transplantert inn en ny hjerne . . .

 

07.April: Jeg har i år igjen gjort et nytt forsøk på å få reetablert en liten kjøkkenhageflekk og i år har jeg kommet så langt at jeg nå er overbevist om at dette blir året hvor jeg endelig lykkes . . . i alle fall i starten på året , så får vi se hvordan det arter seg ut over i vekstsesongen om jeg klarer å holde det ajour :D

 

12.April: I tillegg til noen gjenglemte poteter fra kjøkkenbenken i vinter som har ligget å vokst på seg små sterke groer i papirposen sin og bare venter på å havne i jorda ute i kjøkkenhageflekket har jeg nå sådd noen potter med BondeBønner til spiring :)

 

Jeg har også sådd noen potter med løk men tror det kan ta veldig lang tid så jeg skulle nok helst hatt ordentlig setteløk . . .

 

Og selvfølgelig mitt favorittkrydder DILL :D

Hvorvidt om alt spirer inne på den forblåste verandaen min hvor det løse taket lekker varmen ut og blåsten raser inn er noe usikkert ennå men jeg har i alle fall gjort det klart i håp om at jeg skal få noe til å gro i jorda i år :D

Forøvrig kan jeg informere om at TELENOR ikke har gjort det minste signal til å reparere telefonlinjen min MEN de fortsetter å belaste meg for telefonabbonnementet nå med den siste autofakturaen helt frem til 30.05.2020 til tross for at jeg ikke har hatt summetone siden 26,03.2020. Firmaet ELTEL som er reparasjonsansvarlig for linjen gjør heller ingen ting og firmaet som graver de nye fiberkablene for TELENOR som er årsaken til at min linje er tukla bort er umulig å få informasjon om eller stilt til ansvar. Det eneste "livstegnet" jeg har fått fra TELENOR er at de ikke har kundehjelp via meil og at feilmelding må RINGES inn via TELEFON fra adressen hvor feilen gjelder . . . Dette er så utrolig tåpelig og maktmisbruk uten sidestykke og dersom jeg hadde hatt summetone ville jeg vært fristet til å ringe POLITIET og anmelde TELENOR for bedragerivirksomhet !

Sånn . . . da har jeg fått brusa ut litt frustrasjon . . . men telefonlinje har jeg ikke.

 

15.APRIL: POTENE ER I JORDA !

 

SUPERSTOLT AV POTETÅKEREN MIN !

 

17.APRIL: Internettlinja mi , som var min siste livskontakt med samfunnet og verden utenfor stengarden her i skogen , forsvant mellom mandag 13. og Tirsdag 14.April og jeg ble sittende uten noen som helst mulighet til å kontakte kundeservice eller twittervenner.

Jeg syklet avgårde og forsøkte å få hjelp hos en telenor-forhandler men der var det ingen hjelp å få , jeg praiet en tilfeldig ELTEL-montør som kjørte intetanende i sin montørbil og han noterte mitt problem og telefonnummer som ikke fungerer og internettlinje som er død men kunne ikke love å gjøre noe som helst (søt hyggelig fyr var han men jeg har dessverre ingen datter å gifte bort hehehe)

Dagene gikk og modemet sto tolmodig å blinket . . .

I går kveld , en time etter at jeg hadde løst min kveldssudoku og krøpet langt under dyna HAMRET DET PÅ DØRA OG LYSTE INN AV VINDUET . . . HVA SKJER ? ! ? ! ANNE (sist vi så hverandre må ha vært 40 år siden men altså ANNE FLAKSTAD kom å lurte på om det var liv i meg fordi jeg var savnet på twitter <3 :D Og midt i disse KoronaTider glemte vi fullstendig alle gode råd og var så glade over å se hverandre at det ble en god klem av medmenneskelig varme der på trappa i skogen midt i natten. TAKK Anne !

PLUTSELIG I MORGES 17.APRIL fikk modemet kontakt og jeg satte i gang datamaskin som kvitterte med "tusen" innkomne meil og jeg ryddet alt jeg maktet i meilbunkene og oppdaget at TAKREPARATØREN skulle vært her å reparert taket på onsdag men siden jeg ikke visste noe eller kunne svare "JA KOM" så uteble han og taket mitt er fremdeles ikke reparert . . . videre fikk jeg en ny meil med ytterligere molbosvar fra TELENOR som jeg besvarte etter beste kjeftende og arge evne . . . og jeg begav meg så videre inn i nettbanken og ryddet i forfallende regninger og rakk det akkurat før det ble krise.

Da jeg logget inn på twitter ble gjensynsgleden stor med alle gode twittervenner , som å komme hjem :D

Jeg vet ikke om jeg har en varig linje og jeg har fremdeles ikke fått noe tilbud om alternativ fra telenor slik de har lovet at skal være på plass FØR linjen blir borte , akkurat nå oppleves hele telenors kundeservise som et gedigent bedrageri.

Ta vare på hverandre , heter det i disse coronatider . . .

 

21.APRIL: Det blomstrer på frukttrær og alle gleder seg :D

 

24.APRIL: Catalyzator On ICE

( TAKK til fantastisk kundeservice hos www.ice.no som ikke krever at en har telefon og kan ringe for å få hjelp og service. )

 

29.April: Bønner (Bondebønner / Hestebønner ) har spiret i potter på verandaen og nå er de modne for å plantes ut langs fjellkulen i enden av min nye åker-kjøkken-hage.

Jeg må innrømme at jeg er ganske stolt av prestasjonene i hagen i år og siden dette er det første året på mange ti-år at jeg har kjøkkenhage så er det mye som må "læres" på nytt , ting har liksom gått litt i glemmeboken men det viktigste er uansett å ha klart alt det tunge arbeidet.

Dersom jeg en gang vinner i lotto står nok både drivhus og maskiner til jordbearbeiding på innkjøpslista for dette er ekstremt tungt manuelt arbeid med hakke og spade altså , og jeg er ingen bodybuilder bare så det er sagt :D

 

 
 
 
TILBAKE til 2020